Kino Polná – leden 2011

19. 1. v 17:00 hod. – Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka

Rodinný dobrodružný / Velká Británie, 2010 / přístupný / dabing
Režie: Michael Apted
Hrají: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Peter Dinklage
Lucinka a Edmund tráví prázdniny se svým bratrancem Eustacem, který je poměrně tvrdohlavý a celkem odvážný malý chlapec. Děti jsou nečekaně zavolány do Narnie, když obraz lodi na zdi Lucinčina pokoje obživne a ony spadnou do oceánu. Jsou zachráněny Dawn Trederem. Jakmile jsou bezpečně na palubě, přivítá Lucinku a Edmunda jejich přítel Kaspian, nyní král, který se zavázal slibem Aslanovi, že najde sedm ztracených pánů z Narnie.
Vstupné: 65,- Kč

23. 1. v 15:00 hod. – Já, padouch

Rodinná animovaná komedie / USA, 2010 / 95 min / dabing
Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud
Hrají: Danny R. McBride, Ken Jeong, Jason Segel, Steve Carell
Klaďasové už nefrčí.
Na ospalém předměstí zastavěném rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami žije NEJVĚTŠÍ ZLODUCH POD SLUNCEM. Producent Doby ledové Chris Meledandri stvořil animovanou komedii, která představuje zbrusu nového hlavního hrdinu. Ukrutného záporáka jménem Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný.
Vstupné: 65,- Kč

26. 1. v 18:00 hod. – TACHO

Černá komedie / Česká republika 2010
Režie: Mirjam Landa
Scénář: Mirjam Landa, Daniel Landa
Hudba: Daniel Landa
Hrají: Daniel Landa, Olga Lounová, George Nicolas, Roman Pomajbo, Martin Havelka, Christopher Rhithin, Julian Pindar, Rudolf Hrušínský ml.,
Dotkni se duhy!
TACHO je černá komedie o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání Alexův manažer zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet rallye za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře.
Vstupné: 65,- Kč

REZERVACE VSTUPENEK – INFORMAČNÍ CENTRUM POLNÁ, tel.: 567 559 211 k vyzvednutí 30 min před začátkem představení v pokladně kina !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *