Za spolupráci s KSČM hrozí ODS v Polné odebrání licence

Jak uvedl POL NET v článku Ustavující schůze zastupitelstva 8. 11. 2010 z 1. ledna, hlasovali zastupitelé za ODS a KSČM pro své zástupce do vedení města navzájem.

19. ledna 2011 Lidové Noviny vytiskly a na serveru lidovky.cz uveřejnily článek o usnesení výkonné rady strany ODS, která si došlápla na svá regionální sdružení. Třicet oblastních organizací má čas do konce února na to, aby zrušily spolupráci se stranou KSČM, jinak přijdou o licenci.

LN napsaly: „Ze známějších měst a obcí jsou mezi hříšníky třeba Aš, Králíky, Polná či Protivín.“

Celý článek čtěte zde

Teď ale nastává otázka – bude opravdu zrušena kooperace rozvázáním koaliční dohody?

20. ledna 2011 Lidové Noviny otiskly reakce některých členů regionálních sdružení ODS. Zeptaly se i polenského místostarosty a předsedy místního sdružení ODS Jaroslava Sobotky. „Informaci mám z LN. Usnesení z roku 2006 je tvrdé. U nás se jedná o spolupráci jednoho člověka ODS a jednoho kandidáta KSČM. Je velmi velká pravděpodobnost, že současné pozice zachováme.“ Takovýto postoj mají i ostatní místní sdružení ODS k výzvě zrušit spolupráci s komunisty.

Více čtěte v LN z 20. 1. 2011 na straně 3 nebo 20. 1. 2011 ve 23:55 zde

2 Responses

  1. 31.1.2011

    […] jsme Vás již informovali v článcích Za spolupráci s KSČM hrozí ODS v Polné odebrání licence a Místní sdružení ODS chtějí dál spolupracovat s KSČM, výkonná rada ODS chce v Polné […]

  2. 1.3.2011

    […] NET o problému už dříve informoval v článcích Za spolupráci s KSČM hrozí ODS v Polné odebrání licence a Místní sdružení ODS chtějí dál spolupracovat s […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *