DDM Polná

DDM Polná nabízí obrovskou škálu různých aktivit a kratochvílí. Většinu pro děti, ale na své si přijdou i dospělí. O veškerý provoz této organizace se stará kolektiv 6 stálých pracovníků a 35 externích spolupracovníků. DDM Polná spolupracuje se ZŠ v Brzkově a ve Zhoři a s městem Polná, které je jeho zřizovatelem. Většina z nabízených možností vyžití jsou kroužky pro děti. Těch je v současnosti nabízeno 46 a chodí do nich asi 650 dětí. Na seznam kroužků se můžete podívat zde.

Jak jsem již ale napsal, Dům dětí nabízí volnočasové aktivity i pro dospělé, a to formou kurzů, přednášek a sportovního vyžití v prostorách DDM. Jde o posilovnu, hernu stolního tenisu a tělocvičnu, která nachází zájemce z řad dospělých prakticky každý den od pondělí do soboty. Neděle jsou vyhrazené pro pořádání různých dětských turnajů.

Aby naše rubrika Aktivity a kratochvíle plnila svůj cíl, tedy aby vás, čtenáře, informovala o rozmanitých možnostech, jak aktivně trávit svůj volný čas, či jak krátit dlouhou chvíli, rozhodl jsem se začít právě tím, že vás seznámím s nabídkou DDM Polná. V příštích několika týdnech vám budu přinášet stručné informace o jednotlivých kroužcích, možnostech pronájmů, kurzech pro dospělé a dalších akcích konaných DDM Polná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *