POLNET 2012

Máme za sebou přesně jeden rok vydávání internetových novin Polnet. S uspokojením lze konstatovat, že původní předpoklady polnetoskeptiků se nenaplnily a tyto noviny mohou vstoupit do dalšího roku.

Redakce POLNETu přeje všem svým čtenářům šťastný a úspěšný rok 2012.

2 Responses

  1. Honza Dajč napsal:

    Ano,
    je dobré že bude Polnet pokračovat i nadále,přes některé výhrady které mohou někteří mít,nakonec i já (ale nebojím se reagovat) je to skutečně přínosné. Jen škoda že je tak málo komentářů,bylo by možná dobré i nějaké diskusní fórum. I když mám pocit že se pořád spousta lidí bojí se zapojit do nějaké diskuse či napsat komentář pod který by se měli podepsat,což je v tomto případě samozřejmé…
    Přeji tedy redakci Polnetu spoustu námětů na zajímavé články,i když bych byl samozřejmě rád kdyby to byly náměty veskrze kladné…..novinařina v současné době bohužel je stavěna více na přinášení věcí záporných…..
    Tedy do roku 2012 všem dobrým lidem vše nej………………Honza Dajč….

  2. Honza Dajč napsal:

    Koukám že je zveřejněn můj rok starý komentář….inu nevadí i když situace se přece jen poněkud změnila.
    Nicméně v podstatě platí to co jsem napsal před rokem….nově však přeji všem redaktorům skutečně „nestranný“pohled“,pokud možno“apolitičnost“a toleranci vůči názorům autorů komentářů…i když pravda komentáře jak tak koukám už nikdo nezveřejńuje….
    Do roku 2014 tedy všem vše dobré………….Honza Dajč…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *