Cestování vsedě, díl 3.

Vážení dobrodruzi, máme pro Vás připravené další díly z naší cestovatelské série. Nejbližší z nich je Finsko v podání typicky severského typa Jakuba Zemana. Můžete se těšit na jakési extra speciality, jejichž názvy Vám nesdělím, protože je neznám. Jakub nám popovídá o městském i přírodním prostředí ledového severu. Pokud je to zrovna to pravé, co Vás zajímá, určitě si to nenechte ujít a přijďte ve čtvrtek 22. 11. v 18:00 do KrAFÁRNY na Husovo náměstí.

Rád bych se s Vámi podělil ještě s jednou novinkou. Budeme měnit místo konání Cestování vsedě. V KrAFÁRNĚ bylo úžasné prostředí a velmi příjemný a ochotný personál (děkujeme). Bohužel nám ale nevyhovuje velikost zadní místnůstky, pročež se při dalších pokračováních Cestování vsedě budeme vídat v salónku Zámecké restaurace. Chystáme ale i jiné pořady, s nimiž se do KrAFÁRNY rádi vrátíme.

Finsko v podání Jakuba Zemana je tedy posledním dílem Cestování vsedě, který se koná v KrAFÁRNĚ.

V sobotu 8. 12. v 18:00 už se tedy sejdeme v salónku Zámecké restaurace a vychutnáme si Nový Zéland, o kterém nám povypráví Martin Vacek (Polná).

Na vodácky laděnou přednášku o Korsice se přijďte podívat v úterý 18. 12. v 18:00. Promítat a vyprávět bude Monika Horáková (Havlíčkův Brod).

Na všech těchto třech předvánočních přednáškách budeme také pořádat sbírku pro pejsky z polenského kynologického spolku. Nepůjde o sbírku finanční, nýbrž věcnou. Jako vše, co se týká programu Cestování vsedě, bude i sbírka dobrovolná.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *