Vodárenská komise: Bez starosty v čele?

Napsal: Miroslav Mareš

Vodárenská komise, která by navrhla směr budoucího vývoje vodárenství ve městě Polná, zatím nebyla ustavena. Radní města ale vedou diskuse, jak by složení komise (pracovní skupiny) mělo vypadat. Počátkem února se radní Polné zřejmě dohodli na oslovení politických stran s výzvou, aby dodali členy komise. Do konce února se nic nedělo, jen čas neúprosně běžel.

Starosta nechce předsedničit?

Usednout do čela této vodárenské komise se starostovi města Jindřichu Skočdopole viditelně nechce. Na dalším jednání Rady města na konci února radní Miroslav Zvolánek upozornil, že Komunistická strana Čech a Moravy nebo její předseda stále nebyli starostou města osloveni.
Mezi starostou Skočdopole a radním Zvolánkem je zřejmě skrytý spor o předsednictví pracovní skupiny (vodárenské komise). Podle radního Zvolánka by v čele komise měl být starosta města, který se ale členství ve vodárenské komisi zřejmě snaží ze všech sil vyhnout. „Pokud by měla být komise jmenována, jejími členy by měli být lidé, kteří problematice rozumí,“ informoval členy Rady města Polná starosta Jindřich Skočdopole. Proto na minulé Radě města vyzýval starosta Skočdopole radního Zvolánka, aby se stal předsedou pracovní skupiny. Podle zprávy z Rady města  ale radní Zvolánek na výzvu starosty nereagoval.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *