Posílejte nápady

Milí přátelé,

protože kultura dlouho byla a částečně ještě je mým zaměstnáním, budu se o tuto rubriku s radostí starat. Vzhledem k tomu, že každý začátek je těžký, buďte trpěliví. Třeba se mi s Vaší pomocí podaří vytvořit kulturní přehled, ve kterém budete rádi číst.

Začala jsem databází kulturních zařízení na Vysočině. Všechny odkazy jsou aktivní, takže se dostanete přímo na jmenované stránky. Databáze není a pravděpodobně ani nikdy nebude kompletní. Budu se ji ale snažit průběžně doplňovat, a doufám, že i s Vaší pomocí.

Posílejte mi všechno, na co jsem zapomněla, o čem jsem třeba nevěděla, co je zajímavé. Pište recenze, informujte o koncertech, festivalech, kinech a divadlech. Dejte mi vědět, co je nepřehledné, co není pravdivé a co je špatné. Pišme tuto rubriku všichni, kteří máme rádi kulturu.

2 Responses

  1. Luděk Vrbka napsal:

    Zdravím celou redakci POLNETu. Fandím Vašemu snažení ahodnotím velice kladně. Minimálně jednou týdně sem zavítám.
    Ale k věci: píši s úmyslem obohatit stránku kulturní akce. První je Jam na Dářku, který se koná, a dnes můžu již napsat, že se stává tradicí, 9.července 2011. Je to 98. ročník, ale neznamená to že již proběhlo tolik ročníků. Začali jsme s touto akcí v roce 2009 a proto aby jsme se od všech festivalů nějak odlišovali, začali jsme netradičně s ročníkem stým a každý rok odpočítáváme. Další zajímavostí je , že vstupné na této akci se nevybírá. Více na stránkách: http://www.bgjam.wz.cz/ .
    Druhá akce , která je daleko novjejší je Pidifestival country a bluegrassu – Štoky: http://www.bluegrass-stoky.webnode.cz/
    Díky za přidání do rubriky, a přeji hodně úspěchů.

  2. mario holub napsal:

    jste v tom dobří fandim Vam

    muj příspěvek: přidejte sem inzerci a a jistě se to projeví na sledovanosti.

    fagusak

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *