Kino Polná Květen

pátek 13. 5. v 18:00 hod.
AUTOPOHÁDKY

Animovaný / ČR 2011 / 75 min. / přístupný
Režie: Břetislav Pojar, František Váša, Michal Žabka, Libor Pixa, Jakub Kohák
Hudba: Chinaski
Hrají: Michal Malátný

Animovaný povídkový celovečerní film natáčený na motivy stejnojmenné knížky Jiřího Marka. Koncepce filmu je povídková, každou povídku realizuje jiný autorský kolektiv. Jednotlivé povídky se liší jak technologii realizace, tak výtvarným pojetím. Sjednocujícím prvkem filmu je osoba vypravěče: Michala Malátného, hudebního doprovodu a hraných předělů – CHINASKI.
Vstupné: 65,- Kč

středa 18. 5. v 18:00 hod.
NA VLÁSKU

Animovaná hudební komedie / USA 2010 / 100 min. / dabing
Režie: Nathan Greno, Byron Howard
Hrají: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, Jeffrey Tambor

Komedie plná efektů a dobrodružství o dívce, která má kouzelné vlasy zlaté barvy dlouhé víc než 70 stop. Princezna Locika je unesena z hradu svých rodičů již jako dítě a zamčena v tajné věži a touží po dobrodružství. Nyní je ve věku teenagera s bujnou fantazií a odhodlá se s pomocí temperamentního bandity provést velký husarský kousek. Locika a její komplici nacházejí dobrodružství, srdce, humor a vlasy… spoustu vlasů. Prozrazení jejího královského původu visí na nitce a její únosce je jim v patách. Tato komedie je převyprávěním klasické pohádky bratří Grimmů.
Vstupné: 70,- Kč

neděle 29. 5. v 16:00 hod.
RIO

Animovaná rodinná komedie / USA 2011 / 100 min. / dabing
Režie: Carlos Saldanha
Hrají: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Rodrigo Santoro, George Lopez

Zpohodlnělý papoušek z malého města Minnesoty vyrazí na bláznivé dobrodružství do divokého Ria de Janeira. Příběh o zdomácnělém papouškovi Blu, který jednoho dne potká volnomyšlenkářskou Jewel a rozhodne se udělat si výlet až do exotického Ria de Janneira. Ale už od samotného začátku cesty se nic nevyvíjí podle jeho představ a v cíli to nebude o nic lepší J Splní si tedy Blu svůj sen, nebo najde úplně něco jiného?
Vstupné: 65,- Kč

REZERVACE VSTUPENEK – INFORMAČNÍ CENTRUM POLNÁ, tel.: 567 559 211

k vyzvednutí 30 min před začátkem představení v pokladně kina

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *