Soul – program červen

1.6. – LipStick R´N´B´ party feat. DJ LU2 / Strejda Filí

Další díl největších R´N´B parties na Vysočině. Tentokrát je hostem DJ LU2! Jeden z předních pražských party djs a zakladatel SCRATCH SESSION PRAGUE, který se objevuje na všech zásadních pražských i mimopražských akcích, zaměřených na hip-hop a přidružené styly. DJ LU2 je možno vídat jako rezidentního djee v několika pražských klubech. Dále ho můžete vídat i na velkých pravidelných akcích, jako je např. BATTLE NIGHT. Více info o DJ LU2 najdete na jeho oficiální fans page.

vstup: Dámy zdarma / pánové 80,-

2.6. – Carrera Kai, Absolute Zero, AFT live!

Jihlavské kapely a zároveň kamarádi Carrera kai, Absoule zero a Aft tě zvou na HC pí*a Punk CROSS-OVEROVÝ večírek na trsátkovém pódiu v Soul.

3 koncerty, 1 večer, 1 Soul

vstup: 70,-

8.6. – TRIBUTE NIGHT: BEASTIE BOYS (R.I.P MCA)

Dne 4.5. 2012 zemřel Adam Yauch neboli MCA, jeden ze tří základních členů hudební legendy jménem Beastie Boys, proto je vhodná příležitost uspořádat večírek, který připomene odkaz tohoto nezapomenutelného seskupení rošťáků z Brooklynu. Beastie Boys začínali jako punková skupina s názvem Young And The Useless. V roce 1982 spatřilo světlo světa jejich první EP Polly Wog Stew. Postupem času se výrazněji přiklonili k rapu a s tím souvisí i příchod koncertního spoluhráče a později i jejich producenta – DJ Double RR (vl. jménem Rick Rubin). Po podpisu smlouvy s Def Jam Recordings (1984) doprovázejí na americkém turné zpěvačku Madonnu. Teprve v té době se ustálilo složení souboru do současné podoby.
Jejich debutová deska Licensed to Ill z roku 1986 byla vůbec první rapovou nahrávkou na čele amerického žebříčku. Album se prodávalo po stotisících – bylo 9x platinové. Druhý počin s názvem Paul’s Boutique produkovaný Dust Brothers komerčně propadl, avšak v pozdějších letech byl doceněn jak kritiky, tak fanoušky. Následující desky jako Ill Communication (1994), Hello Nasty (1998), To The 5 Borroughs (2004) byly velmi úspěšné a povětšinou obsazovaly přední příčky amerických i světových hitparád. V loňském roce Beastie Boys vydali vynikající desku s názvem Hot Sauce Committee Part II, na níž hostují např. Nas nebo zpěvačka Santigold.
Ječivý hlasy, přesný rýmy, rošťáctví, sabotáž, rap, punk, tři mcees a jeden dj. Přijďte na výjimečnej večírek, kde bude znít hudba jedné z nejvlivnějších kapel posledních třiceti let. Všechny hity, projekce, klipy, filmy.

R.I.P Adam Nathaniel Yauch (* 5. 8. 1964  + 4. 5.  2012)

 

vstup: 50,-

 

 

9.6. – Latino night

Dj Babylon Rocker ( latino, cumbia, reggaeton, moombahton)
Dj SmileFaces /Diod Jihlava/ (Brazilian Rhytms,Bossa Nova, French – Latino House)

+ very special guests BONGOMAN KREPINSKYJ @ PEET BONG (live percussion performance) Noc plná latinsko-amerických rytmů, moderního tanečního jazzu a swingu, podpořená živými perkusionisty…

vstup: 60,-

12.6. – Astronautalis (USA) feat. Bleubird (USA)

V úterý 12.6 vystoupí americký rapper Astronautalis a kolega Bleubird na trsátkovém pódiu v Soulu. Astronautalis právě vydal novou velkou desku This Is Our Science a podle očitých svědků se mu na ni podařilo přenést koncertní energii i drive, kterým charismatický performer vládne. Přijď se o tom přesvědčit i ty. Netradiční umělci v netradiční den!

15. 6. – K.O.P.R. 2012 Warm up!

Neboli rozehřívačka na další KOPR. Tak je to tady! Každoroční oblíbená tancovačka v přírodě s názvem KOPR je za dveřmi a tak je potřeba se před vypuknutím KOPRu trochu rozehřát a naladit se na tu správnou frekvenci. Je to prakticky poslední houseová akce této sezóny v Soulu, který bude o prázdninách zavřený, proto neváhejte přijít a užít si kvalitní house music.

Na Předkopří Vás budou hudebně provázet někteří KOPR DJs, jmenovitě Sheema, Patrick, Jiřan a Mejla. Hudebně je to tedy rozložené deep house vs. electro tech house pro větší pestrost večírku. Zmíněné DJs není třeba nijak představovat, v Soulu hrají pravidelně již od jeho začátku. Všichni jsou profesionálové s dlouholetými zkušenostmi a citem pro volbu těch správných tracků pro skvělou atmosféru.

Srdečně Vás tedy zveme na tuto rozehřívačku a také na KOPR 2012.

vstup: 50,-

16.6. – Radimova kapela Karel / HFD / selecta Benjahnek

RKK- duo, v jehož názvu alternuje Karel s Radimem, protože se někdy také jmenují Karlova kapela Radim. Kluci si můžou dovolit hrát jenom ve dvou, protože jim jejich pouliční blues setsakra sedne a sekne. Sami o sobě tvrdí, že jim to hraní moc nejde. Občas se prý povede kytaristovi zahrát tóny, které nejsou obsaženy základní tónové řadě oktávy. To poznáme tím, že kytarista začne stříhat ušima a tím rozhodí bubeníka, který začne na rytmičáku metličkami vařit míchaná vajíčka. Ke zdárnému zakončení skladby je ale vždycky dovede jejich bluesové cítění. Jihlavská kapela hrající blues, balkán, gypsy,…

HFD – nezkráceně Hrdinové Fšedních Dní je početná parta kamarádu z Jihlavy a v současnosti se aktivnímu hraní a koncertování věnuje 7 muzikantů, hrajících žánrově těžko popsatelnou fůzi ovlivněnou mnoha hudebními styly.

vstup: 60,-

22. 6. – URBAN SENSE! feat. DJ FLUX / SAFIR

Nové taneční večery s Urban music! Nebaví tě chodit na nudný diskotéky, ale zároveň nemáš chuť ani na koncert a dostaneš se do situace, že nemáš kam jit? Přijď 11. května do Soulu a dostaneš porci kvalitní hudby, remixy, mash-ups! Potkáš známý, holky na baru ti namíchaji drink a ještě přidaj úsměv.) Druhý díl tanečních mejdanů Vám zahraje další nejlepší z nejlepších DJ FLUX. Když Flux vyhrál klání DJ Masters 2009 a získal i titul vícešampiona CH & SK DMC Supremacy zužitkoval tak své dlouholeté zkušenosti, které buduje už od roku 1998, kdy se poprvé postavil za gramofony. Odjakživa míchá styly od funku, hip-hopu, breaku, housu i dubstepu, vždy tak, aby je mohl okořenit svým uměním scratchingu a beat jugglingu. Připočítejte ještě různé živé elementy a samply, kterými dále osvěžuje své hraní, a zjistíte, že tenhle týpek je rozhodně více, než jen pouhým míchačem tracků…
DJ Flux je taky jeden z mála DJů v Česku, který třeba absolvoval turné po Číně, kterou seznamoval se svou definicí funky beatu. Zjisti, jaké pecky pro Vás vybral DJ Flux už 22. června v Soulu na druhém díle tanečních mejdanu URBAN SENSE!

vstup: 50,-

23.6.- Caribbean Connection feat. Messanjah / Wicked sound system / Afarastafa / Benjahnek

Reggae se v Soulu příjemně rozvonělo a my tu pro vás máme další barevnej večer. V Soulu se poprvé představí pražský zpěvák a mc Messenjah, který ve spolupráci s COCO JAMIN PRODUCTION nahrál pro kompilaci Sklizeň své pecky „Ganja je lék“ a „Pašíci“ Messenjah se díky Sklizni mohl dobře představit publiku, u kterého si získává stále větší a větší oblibu. Tento večer obohatí svým koncertem taky mc AFARASTAFA, kterého v Jihlavě netřeba představovat. O pomyslné koláče z ocele se budou starat selecta Benjahnek a Wicked Sound.
Zeleno-žluto-černý večer zase počase zpět v Soulu. To si nenecháš ujít .) Jah

vstup: 60,-

27.6. – Hell Fest / Kyklos Galaktikos / Bonus / Stevie Brufen

Bonus / Martin Tvrdý Trio: Je Bonus rapper, folkař nebo věčnej punkáč?

Na otázku ať si odpoví každý po svém. Bonus nebo Martin Hůla zaplavil svojí tvorbou a přítomností českou hudební scénu jako málo kdo v roce 2011. Na svém kontě má 1 EP a 2 LP. To nejnovější – Náměstí Míru bylo oceněno porotou prvního ročníku českých hudebních kritických cen Apollo jako nejlepší český hudební počin roku 2011. Jeho tvorba osciluje mezi písničkářstvím, rapem, lo-fi folkem elektronikou…

Kyklos Galaktikos:  Projekt hudebního skladatele, divadelního režiséra a performera Jana Buriana a studentů Jaroslava Hrdličky a Vojtěcha Vaňka patří v tuzemsku k vůbec nejkvalitnějším zástupcům alternativního (místy až mystického) rapu. V loňském roce KG vydali debutové album Osa dobra, které rozhodně nenechá nikoho klidným.

Stevie Brufen:  Čistej balkánskej lo-fi disko 8bit antikrist z Brna.

DJ OX feat. SiiS: Koťátka, superhrdinové, osmdesátky a dubstep.

vstup: 100,-

29.6. – Summer is back!

Poslední taneční večer, před začátkem léta a letní pauzou Soulu. Přijďte se naposledy zabavit do klubu. Djs all night!

vstup: 50,-

30. 6. – Tafrob feat. Jay Diesel live!

Dvě rapový esa ukážou, že se vše nemotá jen kolem stověžatý matičky. Tafrob a Jay Diesel! Silná to dvojka vůbec poprvé v Soulu. Přijedou ti naservírovat hity jako „Rolovací“ “ Mohl bych ale nechce se mi“ nebo nově zfilmovaný „Mileneee“ společně s Dj Diskotek a Chocolatic ti slibujou parádní show na konec školního roku a oslavu léta! Tak Milanééé sdílej to, pozvi kámoše!

+ special beatbox show with JohnyBeat!
vstup: 120,-

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *