Divadelní minifestival v Brzkově

Spolek Naše budoucnost bez uranu, z. s. ve spolupráci s obcí Brzkov Vás srdečně zvou na DIVADELNÍ MINIFESTIVAL amatérských divadelních souborů z okolí. Všechna představení můžete shlédnout V KULTURNÍM DOMĚ V BRZKOVĚ v období od 4. – 5. 3. 2016.
A jelikož jsme si pro Vás připravili i jedno představení s „uranovou tématikou“ nebudou chybět ani informační letáčky a naše „stop – těžební“ placky.
Vstupné bude 50 Kč za jedno představení a pro ty, kdo s námi budou chtít zažít divadelní víkend, je vstup 100 Kč na všechna představení. Občerstvení je samozřejmostí a doufáme, že o hojnou účast a příjemnou atmosféru se již postaráte Vy – diváci. Připomeňme si také, že téma „těžba uranu“ je stále živé a aktuální. Více informací na Facebookovém profilu spolku nebo na webových stránkách www.stoptezbe.cz

PÁTEK 4. 3. 2016 OD 19.00 HOD – „PŘEDVÁDĚČKA“
Jako první se představí ochotnický spolek Včelinec Zhoř, který uvede úspěšnou hru Martina Volfa „Předváděčka“. Jedná se o tragikomedii z prostředí předváděcích akcí, u které se jistě dobře pobavíte, ale také zamyslíte.

SOBOTA 5. 3. 2016 OD 16.00 HOD – „SVĚTLO LUCERNY“
Známá hra Aloise Jiráska posloužila scénáristovi a textařovi písní Pavlu Kovářovi jako předloha k napsání jeho úložišťové satiry „Světlo lucerny“. Děj se hemží milostnými zápletkami a přímými i nepřímými narážkami na „radioaktivní“ aktéry známé z médií. Divadelní ochotníci Roztoč kolektiv z Dolní Cerekve zahrají v sobotu.

SOBOTA 5. 3. 2016 OD 19.00 HOD – „P. P. S. ANEB NA SPRÁVNÉ ADRESE“
Bulvární a lehce lechtivá komedie na motivy hry Marca Camolettiho je smrští omylů, záměn a trapasů, takže o škodolibou legraci na účet nebohých postav je postaráno. Příchozí pánové mají jisté jen jedno – jsou rozhodně na správné adrese. Ochotnický spolek JenTak Havlíčkova Borová o. s. a jejich hra „P.P.S. aneb na správné adrese“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *