Vodárenská exekuce: nehlasovalo se?

Napsal: Miroslav Mareš

Členové předsednictva Svazu vodovodů a kanalizací Jihlavsko jako kolektivní orgán odmítají poskytovat informace k postupu Svazu při řešení vodárenské exekuce a odkazují s vyjádřením na právní kancelář.  Zvláště pokud členové předsednictva mají poskytnout informace o svém názoru na postup předsednictva SVAKu na konci loňského roku. Tehdy vodárenský svaz zadržel finanční prostředky, které měl úředním rozhodnutím Krajského úřadu Kraje Vysočina vyplatit Jihlavě. Ukazuje se, že kolektivní rozhodnutí orgánu  k řešení situace možná vůbec nebylo přijato a šlo pouze o rozhodnutí jednotlivců ve vedení vodárenského svazu. Komentovat tuto informaci ale nikdo z předsednictva Svazu vodovodů a kanalizací Jihlavsko nechce.

Zaplacení dvaapadesáti milionů korun tak vyšlo vodárenský svaz o deset milionů korun navíc. Přezkumné řízení Ministerstva vnitra jako odvolacího orgánu podle rozhodnutí z konce února tak nebude vůbec zahájeno.

Veřejný dotaz pro vedení Svazu vodovodů a kanalizací Jihlavsko:

Kdy a jakým výsledkem skončilo hlasování předsednictva SVAK Jihlavsko o zadržení finančních prostředků při plnění vodárenské exekuce?

Do doby, kdy Svaz vodovodů a kanalizací Jihlavsko odpoví na tento veřejný dotaz, může být platná pouze jediná informace: nehlasovalo se.

Článek budeme aktualizovat o stanovisko SVaK Jihlavsko, pokud ho obdržíme na email redakce@polnet.cz

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *